kifozzukajovot.hu

Rólunk

A legjobbaktól, hogy a legjobb lehess!

ZSZC

A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum turizmus- és vendéglátás szakirányú képzései most teljesen felfrissültek. Egy pályázat keretében vadonatúj cukrászműhelyt létesítettünk, renováltuk a régebbi tanműhelyeket, számtalan új eszközt szereztünk be, illetve strukturálisan is megújult a képzés.

Fő célünk

Ezekkel az újdonságokkal modern környezetben, de változatlanul a szakma legjobbjaitól tanulhat az, aki hozzánk jelentkezik. A kifozzukajovot.hu célja, hogy informatívan mutassa be az érdeklődő korosztálynak és szüleiknek ezeket a szuper lehetőségeket. A Zalaegerszegi Báthory István Technikumban és a Keszthelyi Vendéglátó Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumban zajlanak a képzések 3, illetve 5 éves rendszerben.

Folyamatos tájékoztatás

A weboldalunkat hetente többször blogbejegyzésekkel frissítjük, ahol fontos és érdekes dolgokat olvashatsz képzéseinkről és a vendéglátásás érdekes világáról. Mindezek mellett a legfontosabb információkat is megtalálhatod itt a megújult képzésekről és az iskolákról. Kövess minket YouTube, Facebook és TikTok oldalunkon is, hogy megtudd miért is éri meg nálunk tanulni. Mi képezzük a jövő profi szakácsait, cukrászait, pincéreit, jelentkezz és legyen versenyképes szakmád!

Ginop 6.2.7-20-2021-00009
Összköltség 279 999 731 Ft
Támogatás mértéke 100%
2021. 05. 01 – 2022. 10. 31

Szeretsz főzni, szívesen dolgoznál emberek között?

A legjobb helyen jársz!

Szakképzett munkaerőre minden szakmában szükség van, a vendéglátás pedig ezen a téren is egy kiemelten fontos területté vált az elmúlt években. Már 2019 előtt is mintegy 10 ezer munkavállaló hiányzott az ide tartozó munkakörökből.