Karácsony előtt mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés cukrásznak vagy szakácsnak lenni. A vendégek érkezésekor pedig a pincérek mindennapjaiba is bepillanthatunk. Ha az Ön gyermeke is bírja a...
Blog
A legjobbaktól, hogy a legjobb lehess!
A legfontosabbak még egyszer
Már nem sok időd van arra, hogy eldöntsd melyik képzésekre adod le felvételi jelentkezésedet, ezzel kapcsolatban a legfontosabb határidőket itt találod! A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum két...
A Michelin-csillag története
Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...
Az utolsó pillanatok
Közeleg a jelentkezési határidő! Ne feledd, szakképesítés mellett nálunk érettségit is lehet szerezni! Ha még mindig nem született meg a fontos döntés a továbbtanulás előtt, akkor görgesd át...
A cukrászmesterség eredete
Már az őskorban is sokan szerették az édes ízeket. Kutatók olyan barlangrajzokat találtak, amelyeken az látszik, hogy méhkaptárokat fosztanak ki az ősemberek. A cukrot pedig már az ókorban is...
3 szakma, 2 város
3 szakma, 2 város, számtalan új lehetőség. Szeptemberben, megújult környezetben induló középiskolai képzések Keszthelyen és Zalaegerszegen.
Jó helyen, jó időben
2019-ben több, mint 24 millió külföldi turista érkezett Magyarországra. Ez pedig még csak egy ok, hogy miért érdemes piacképes végzettséget szerezni a vendéglátásban. Olvasd el teljes cikkünket a...
Az óceánjárók izgalmas világa
Korábbi cikkünkben, már bemutattuk, hogy miért is optimális terep Zala megye a vendéglátós szakmával rendelkezőknek. Ha viszont szívesen részt vennél egy életre szóló kalandban, akkor lehet, hogy a...
A magyar turizmus
A koronavírus-járvány ugyan némileg csökkentette az emberek utazási kedvét, azonban ez valószínűleg csak egy átmeneti időszak. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján évről-évre egyre többet...
így fejlődik a Keszthelyi VSZK
Iskolánk most folyamatosan fejlődik, így már alig várjuk, hogy jövő szeptemberben megújult keretek között találkozhassunk a minket választó diákokkal.
Ezt kell tudnod, ha szakácsnak jelentkezel
Biztos te is jártál már étteremben, de lehet, hogy még sosem pillanthattál be a kulisszák mögé. A legtöbb étterem lelke itt található, és bár a szakácsok általában nem találkoznak a vendégekkel,...
Középvezetői szintet is elérhetnek, akik a VSZK-ban tanulnak.
A Keszthelyi VSZK-ban vadonatúj konyhai berendezések között kezdik meg izgalmas középiskolai éveiket jövő szeptemberben érkező tanulók. Sok érdeklődőt vonzó nyílt napunkról a Keszthelyi Televízió is...
Ragadd meg a lehetőséget, jelentkezz most!
Nézd meg a jelentkezéssel kapcsolatos további információkat…