3 éves szakács képzés
A szakács éttermi konyhán dolgozó szakember, aki dolgozhat közétkeztetésben, hidegkonyhán, protokoll- vagy á la carte szakácsként.
Azoknak a kreatív fiataloknak ajánljuk, akik szeretnek alkotni. Folyamatos fejlődésre és változatos munkára vágynak. A jó szakács egyénisége felismerhető az általa készített ételben.
Kapcsolódó bejegyzések
-
Boldog karácsonyt kívánunk!
Karácsony előtt mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés cukrásznak vagy szakácsnak lenni. A vendégek érkezésekor pedig a pincérek mindennapjaiba is bepillanthatunk. Ha az Ön gyermeke is bírja a pörgést és most fejezi be az általános iskolát, akkor látogasson el blogunkra!
-
A legfontosabbak még egyszer
Már nem sok időd van arra, hogy eldöntsd melyik képzésekre adod le felvételi jelentkezésedet, ezzel kapcsolatban a legfontosabb határidőket itt találod! A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum két iskolájában is indulnak jövő év elején a vendéglátós képzések. A Keszthelyi VSZK-ban és Zalaegerszegen a Báthory István Technikumban is tanulhatsz szakácsnak, cukrásznak és pincérnek is. Érettségit is szerezhetsz a…
-
A Michelin-csillag története
Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi gyártó vállalatot. A cég egyik marketingakciója az volt, hogy tájékoztató füzeteket jelentettek meg, amelyekben bemutatták a legjobb szállodákat és éttermeket, ezzel ösztönözve az embereket arra, hogy sokat használják az autógumikat. Később…
-
Az utolsó pillanatok
Közeleg a jelentkezési határidő! Ne feledd, szakképesítés mellett nálunk érettségit is lehet szerezni! Ha még mindig nem született meg a fontos döntés a továbbtanulás előtt, akkor görgesd át blogunkat!
-
3 szakma, 2 város
3 szakma, 2 város, számtalan új lehetőség. Szeptemberben, megújult környezetben induló középiskolai képzések Keszthelyen és Zalaegerszegen.
-
Jó helyen, jó időben
2019-ben több, mint 24 millió külföldi turista érkezett Magyarországra. Ez pedig még csak egy ok, hogy miért érdemes piacképes végzettséget szerezni a vendéglátásban. Olvasd el teljes cikkünket a magyar turizmusról ide kattintva.