kifozzukajovot.hu

Szakács

3 éves szakács képzés

A szakács éttermi konyhán dolgozó szakember, aki dolgozhat közétkeztetésben, hidegkonyhán, protokoll- vagy á la carte szakácsként.

Azoknak a kreatív fiataloknak ajánljuk, akik szeretnek alkotni. Folyamatos fejlődésre és változatos munkára vágynak. A jó szakács egyénisége felismerhető az általa készített ételben.


Kapcsolódó bejegyzések

 • Boldog karácsonyt kívánunk!

  Boldog karácsonyt kívánunk!

  Karácsony előtt mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés cukrásznak vagy szakácsnak lenni. A vendégek érkezésekor pedig a pincérek mindennapjaiba is bepillanthatunk. Ha az Ön gyermeke is bírja a pörgést és most fejezi be az általános iskolát, akkor látogasson el blogunkra!

 • A legfontosabbak még egyszer

  A legfontosabbak még egyszer

  Már nem sok időd van arra, hogy eldöntsd melyik képzésekre adod le felvételi jelentkezésedet, ezzel kapcsolatban a legfontosabb határidőket itt találod! A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum két iskolájában is indulnak jövő év elején a vendéglátós képzések. A Keszthelyi VSZK-ban és Zalaegerszegen a Báthory István Technikumban is tanulhatsz szakácsnak, cukrásznak és pincérnek is. Érettségit is szerezhetsz a…

 • A Michelin-csillag története

  A Michelin-csillag története

  Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi gyártó vállalatot. A cég egyik marketingakciója az volt, hogy tájékoztató füzeteket jelentettek meg, amelyekben bemutatták a legjobb szállodákat és éttermeket, ezzel ösztönözve az embereket arra, hogy sokat használják az autógumikat. Később…

 • Az utolsó pillanatok

  Az utolsó pillanatok

  Közeleg a jelentkezési határidő! Ne feledd, szakképesítés mellett nálunk érettségit is lehet szerezni! Ha még mindig nem született meg a fontos döntés a továbbtanulás előtt, akkor görgesd át blogunkat!

 • 3 szakma, 2 város

  3 szakma, 2 város

  3 szakma, 2 város, számtalan új lehetőség. Szeptemberben, megújult környezetben induló középiskolai képzések Keszthelyen és Zalaegerszegen.

 • Jó helyen, jó időben

  Jó helyen, jó időben

  2019-ben több, mint 24 millió külföldi turista érkezett Magyarországra. Ez pedig még csak egy ok, hogy miért érdemes piacképes végzettséget szerezni a vendéglátásban. Olvasd el teljes cikkünket a magyar turizmusról ide kattintva.