kifozzukajovot.hu

Vendégtéri szaktechnikus

5 éves vendégtéri szaktechnikus képzés

Megtervezi, vezeti, koordinálja és ellenőrzi a vendéglátó egység működését. A szakmát azoknak a fiataloknak ajánljuk, akik érdeklődnek a vendéglátás iránt és szeretnek emberekkel dolgozni.


Kapcsolódó bejegyzések

 • Boldog karácsonyt kívánunk!

  Boldog karácsonyt kívánunk!

  Karácsony előtt mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés cukrásznak vagy szakácsnak lenni. A vendégek érkezésekor pedig a pincérek mindennapjaiba is bepillanthatunk. Ha az Ön gyermeke is bírja a pörgést és most fejezi be az általános iskolát, akkor látogasson el blogunkra!

 • A legfontosabbak még egyszer

  A legfontosabbak még egyszer

  Már nem sok időd van arra, hogy eldöntsd melyik képzésekre adod le felvételi jelentkezésedet, ezzel kapcsolatban a legfontosabb határidőket itt találod! A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum két iskolájában is indulnak jövő év elején a vendéglátós képzések. A Keszthelyi VSZK-ban és Zalaegerszegen a Báthory István Technikumban is tanulhatsz szakácsnak, cukrásznak és pincérnek is. Érettségit is szerezhetsz a…

 • Az utolsó pillanatok

  Az utolsó pillanatok

  Közeleg a jelentkezési határidő! Ne feledd, szakképesítés mellett nálunk érettségit is lehet szerezni! Ha még mindig nem született meg a fontos döntés a továbbtanulás előtt, akkor görgesd át blogunkat!

 • 3 szakma, 2 város

  3 szakma, 2 város

  3 szakma, 2 város, számtalan új lehetőség. Szeptemberben, megújult környezetben induló középiskolai képzések Keszthelyen és Zalaegerszegen.

 • Jó helyen, jó időben

  Jó helyen, jó időben

  2019-ben több, mint 24 millió külföldi turista érkezett Magyarországra. Ez pedig még csak egy ok, hogy miért érdemes piacképes végzettséget szerezni a vendéglátásban. Olvasd el teljes cikkünket a magyar turizmusról ide kattintva.

 • Az óceánjárók izgalmas világa

  Az óceánjárók izgalmas világa

  Korábbi cikkünkben, már bemutattuk, hogy miért is optimális terep Zala megye a vendéglátós szakmával rendelkezőknek. Ha viszont szívesen részt vennél egy életre szóló kalandban, akkor lehet, hogy a későbbiekben érdemes majd egy óceánjáró hajó fedélzetén is kipróbálni magad. Ehhez először szakképesítést kell szerezned, majd érdemes gyakorlati tapasztalatot is gyűjteni. Óceánjáró hajókon dolgozni kemény feladat, hiszen…