Legfrissebb blogbejegyzéseink
Látogass el gyakran az oldalunkra, hisz a blogot hetente frissítjük …
Boldog karácsonyt kívánunk!
Karácsony előtt mindenki megtapasztalhatja, milyen érzés cukrásznak vagy szakácsnak lenni. A vendégek érkezésekor pedig a pincérek mindennapjaiba is bepillanthatunk. Ha az Ön gyermeke is bírja a...
A legfontosabbak még egyszer
Már nem sok időd van arra, hogy eldöntsd melyik képzésekre adod le felvételi jelentkezésedet, ezzel kapcsolatban a legfontosabb határidőket itt találod! A Zalaegerszegi Szakképzési Centrum két...
A Michelin-csillag története
Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...
Kiemelt hír
Biztos elhelyezkedési lehetőség a piacon …
A munkaerőhiány pozitív hatása az elhelyezkedésre
Szakképzett munkaerőre minden szakmában szükség van, a vendéglátás pedig ezen a téren is egy kiemelten fontos területté vált az elmúlt években. Már 2019 előtt is mintegy 10 ezer munkavállaló hiányzott az ide tartozó munkakörökből. A lezárások hatására sokan felhagytak ezzel a szakmával, így mára többszörösére nőtt ez a szám. A hazai éttermek és...
Széchenyi 2020
Ágazati képzőközpontok infrastrukturális és szakmai felkészítése az új szakképzési struktúrára.
Ginop
6.2.7-20-2021-00009
Összköltség
279 999 731 Ft
Támogatás mértéke
100%
Megvalósítási időszak
2021. 05. 01 – 2022. 10. 31
A legjobbaktól, hogy a legjobb lehess!
Álmodoztál már arról, milyen sütni egyszer egy olyan süteményt, amit az egész város meg szeretne kóstolni? Szeretsz főzni, vagy szívesen dolgoznál emberek között? Kíváncsi vagy milyen lehet a vendéglátás impulzív világa, vagy csak egyszerűen olyan szakmát választanál, amivel bármikor jól el tudsz helyezkedni?
A legjobb helyen jársz!
3 éves cukrász képzés
A cukrász cukrászsüteményeket, fagylaltokat, bonbonokat és díszmunkákat állít elő.
3 éves szakács képzés
A szakács éttermi konyhán dolgozó szakember, aki dolgozhat közétkeztetésben, hidegkonyhán, protokoll- vagy á la carte szakácsként.
3 éves pincér képzés
A pincér-vendégtéri szakember a vendéglátó egységekben fogadja az érkező vendégeket, igény szerint ételt és italt ajánl, majd felszolgálja a kiválasztott ételeket.
5 éves cukrász szaktechnikus képzés
A cukrászatokban beszerzési-raktározási, termelési, értékesítési tevékenységet végez, irányít. Kialakítja az egység üzletpolitikáját és marketing stratégiáját.
5 éves szakács szaktechnikus képzés
Feladatai közé tartozik az étlap és a menü
összeállítása, ő rendeli meg és kezeli a nyersanyagokat és az árukészletet, folyamatosan ellenőrzi ezek minőségét.
5 éves vendégtéri szaktechnikus képzés
A vendégtéri szaktechnikus biztosítja az étterem napi működésének magas színvonalát. Irányítja csapatát
és gondoskodik arról, hogy ne legyenek fennakadások az étterem működésében.
Tetszik?
Jelentkezz most, biztos elhelyezkedést ígérő képzéseinkre …