kifozzukajovot.hu

A Keszthelyi VSZK-tól a Bocuse d’Or-ig

Kifőzzük a jövőt!

2021. 11. 4.

Sok séf egyik legnagyobb álma, hogy egyszer ő is a világot jelentő főzőlapokon kápráztathassa el a zsűrit a világ legnagyobb szakácsversenyén.

A kijutáshoz Molnár Gábor elsőként a magyar döntőt nyerte meg, így a Keszthelyi VSZK egykori tanulója ott lehetett a 2015-ben megrendezett Bocuse d’Or szakácsversenyen. Gábor és csapata bejutott a verseny döntőjébe is, ahol a 13. helyet szerezte meg. Jelenleg a Geisel’s Vinothek München séfje, de szívesen gondol vissza a nálunk töltött évekre.

„A VSZK egy intézmény, amely olyan embereket nevel, akik nemcsak a szakmai szférában, hanem a civil életben is tökéletesen megállják a helyüket. Legendás hely volt ez számunkra a szó szoros értelmében.” -mondta iskolánk jubileumi kiadványában.


Rendkívül büszkék vagyunk Gábor sikereire, de nagyon szeretnénk, ha a következő években is lenne olyan tanulónk, aki szintén képviselhetné hazánkat egy ilyen rangos versenyen.

Egyáltalán nem kell profi szakácsnak lenned, ha hozzánk jelentkezel. Amennyiben kellően nagy kitartás és szorgalom van benned nem kizárt, hogy egyszer te állhatsz majd rivaldafényben.

HASONLÓ bejegyzések

A Michelin-csillag története

A Michelin-csillag története

Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...

bővebben