kifozzukajovot.hu

A duális képzés előnyei

Kifőzzük a jövőt!

2021. 10. 19.

3 éves képzések első évében, 5 éves képzéseknél pedig az első két évben alapozó tárgyakat tanítunk iskoláinkban.

Ezalatt az időszak alatt minden tanulónkat ösztöndíjjal motiváljuk. Ezután egyébként lehetőséged van szakmát váltani, hiába jelentkeztél például pincérnek, az alapozó tárgyak után lehetőséged van a szakács vagy akár a cukrász szakmát választani.

A képzés hátralévő részében pedig duális partnereiknél, valós környezetben próbálhatod ki magad. Ettől nem kell félned, ez továbbra is a képzés része, tehát segítséget kapsz abban, hogyan is végezd a munkád, hogyan lehetsz még jobb. Ezalatt az idő alatt munkaviszonyban leszel, tehát fizetést és egyéb juttatásokat is kapsz.


Nem mellesleg a képzés után nem tapasztalatlanként érkezel majd első valódi munkahelyre, hanem már a képzés alatt megismerkedsz a szakma minden oldalával.

Választhatod akár a Keszthelyi VSZK-t akár a Zalaegerszegi Báthory István Technikumot, biztos lehetsz abban, hogy minden képzésen (3 és 5 éves képzések esetén is) megkapod a kellő gyakorlati tudást.

HASONLÓ bejegyzések

A Michelin-csillag története

A Michelin-csillag története

Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...

bővebben
A cukrászmesterség eredete

A cukrászmesterség eredete

Már az őskorban is sokan szerették az édes ízeket. Kutatók olyan barlangrajzokat találtak, amelyeken az látszik, hogy méhkaptárokat fosztanak ki az ősemberek. A cukrot pedig már az ókorban is...

bővebben