kifozzukajovot.hu

Járd a saját utad

Kifőzzük a jövőt!

2021. 10. 22.

Képzéseink után számtalan lehetőség vár a tanulmányaid folytatására, vagy karriered beindítására.

Ha úgy döntesz, hogy a felsőoktatásban folytatnád, akkor van egy jó hírünk: A nálunk töltött évek során annyi információra és gyakorlati tudásra teszel majd szert, hogy az első egyetemi éveidben a tanulással biztosan nem lesz probléma, ha például a turizmus és vendéglátás szakod választanád.


A Zalaegerszegi Szakképzési Centrumban megszerezett technikusi oklevéllel egyébként is vállalhatsz közép- és felsővezetői munkákat.

Hosszabb távon viszont érdemes lehet elgondolkodnod egy saját cukrászda, étterem vagy más formabontó vendéglátóipari egység megnyitásán.

Ha szakácsként végzel nálunk, akkor az első feltételt, vagyis a szakképzettséget már ki is pipálhatod a vállalkozás megnyitásához szükséges dolgok listáján.

Egyébként csak a képzeleted szab határt, hogy mit hozol ki a vendéglátásból, legyen az egy torták készítésével foglalkozó TikTok csatorna, egy glutén- és laktózmentes étterem vagy egy online szakácstanfolyam.

A jövő a tiéd, alapozd meg nálunk!

 

HASONLÓ bejegyzések

A Michelin-csillag története

A Michelin-csillag története

Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...

bővebben
A cukrászmesterség eredete

A cukrászmesterség eredete

Már az őskorban is sokan szerették az édes ízeket. Kutatók olyan barlangrajzokat találtak, amelyeken az látszik, hogy méhkaptárokat fosztanak ki az ősemberek. A cukrot pedig már az ókorban is...

bővebben