kifozzukajovot.hu

Ismerj meg minket a nyílt napokon!

Kifőzzük a jövőt!

2021. 10. 29.

A továbbtanulás kérdése egyáltalán nem egyszerű feladat. Nem csak a gyereknek, de a szülőknek is könnyen járhat álmatlan éjszakákkal ez az időszak. Rengeteg információ árasztja el ilyenkor az iskolaválasztás előtt álló gyermekeket.

Többek között felmerülhet, hogy gimnáziumot, vagy inkább egy fix megélhetést biztosító szakmát és érettségit is adó intézményt jelöljön-e meg az első helyen. Mindezek mellett fontos az is, hogy ne csak a képzés legyen megfelelő, hanem a tanárok is kedvesek legyenek és az iskola is jó hangulatú legyen.

Ezeket az információkat sem szórólapokról, sem jól kinéző weblapokról nem fogod megtudni. Javasoljuk ezért, hogy írd fel a telefonod naptárjába zalaegerszegi vagy keszthelyi iskolánk nyílt napjainak időpontját!

Betekintést nyerhetsz az iskola falain belül zajló nyüzsgő életbe, ha szeretnél beszélhetsz ott tanuló gyerekek. Sőt, akár egy tanórára is beülhetsz, hogy megtudd nagyjából mi vár rád a következő 3 vagy 5 évben. Ha kérdésed lenne arra is választ kaphatsz a nyílt napokon.

Ezek lennének a fontos időpontok:

  • Nyílt nap a Báthory István Technikumban
    • 2021. november 17. 8:00 (óralátogatás diákoknak)
  • Nyílt nap a Keszthelyi VSZK-ban:
    • 2021. november 18.

HASONLÓ bejegyzések

A Michelin-csillag története

A Michelin-csillag története

Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...

bővebben
A cukrászmesterség eredete

A cukrászmesterség eredete

Már az őskorban is sokan szerették az édes ízeket. Kutatók olyan barlangrajzokat találtak, amelyeken az látszik, hogy méhkaptárokat fosztanak ki az ősemberek. A cukrot pedig már az ókorban is...

bővebben