kifozzukajovot.hu

Jobb helyen szinte nem is lehetnénk

Kifőzzük a jövőt!

2021. 10. 27.

Általános iskolásként lehet, hogy felmerült benned vagy szüleidben a kérdés, ha sikeresen elvégezted a középiskolát, akkor vajon milyen lehetőségek várnak majd téged?

Ha képzéseink közül válogatsz, akkor biztos lehetsz benne, hogy a következő években nyüzsgő iskolai életben lesz részed, ahol a lehető legtöbb időt fogjuk eltölteni az általad választott szakmára való felkészüléssel. 5 éves képzéseinken pedig érettségit is szerezhetsz.
Zalaegerszeg és Keszthely környékén sok olyan, a külföldi és magyar turisták körében is népszerű turisztikai célpont található, ahol a látogatókon kívül nagy szükség van a vendéglátós munkavállalókra is. Szállodákban dolgozók, pincérek és szakácsok mellett, magasabb beosztásban dolgozók is nagy számban vállalhatnak munkát ezeken a helyeken.

A Balaton, Hévíz, Sárvár az Őrség, a keszthelyi és a zalaegerszegi szállodák is mágnesként vonzzák a szakképzett munkaerőt.

Ha pedig úgy döntesz, hogy a felsőoktatásban szeretnél továbbtanulni, akkor is jó helyen vagy. Keszthelyen a Szent István Egyetem Georgikon kampuszán turizmus és vendéglátás alapképzésen vagy felsőoktatási szakképzésen is folytathatod majd a tudásszerzést, ahol a szakma mesterévé válhatsz. Ráadásul a nálunk eltöltött évek alatt megkapott tudással nagy előnyből indulsz majd a többiekhez képest.

De ne szaladjunk annyira előre, elsőként válaszd ki, hogy melyik szakon tanulnál a legszívesebben!

HASONLÓ bejegyzések

A Michelin-csillag története

A Michelin-csillag története

Az éttermek Oscar díja, a tökéletesség szimbóluma, a mindenki által ismert, érdekes történettel rendelkező Michelin-csillag. André Michelin 1889-ben alapította meg a világhírű Michelin autógumi...

bővebben
A cukrászmesterség eredete

A cukrászmesterség eredete

Már az őskorban is sokan szerették az édes ízeket. Kutatók olyan barlangrajzokat találtak, amelyeken az látszik, hogy méhkaptárokat fosztanak ki az ősemberek. A cukrot pedig már az ókorban is...

bővebben